На русском
Teie Elisa
Hea klient!
Elisa äriklient saab võimaluse teha Euroopas reisides tasuta roaming-kõnesid.

Euroopa Parlamendi otsusega kaovad Euroopa Liidus 2017. aasta juunis mobiilside rändlustasud. See on osa digitaalse ühisturu strateegiast, mille eesmärk on ühtlustada mobiilsideteenuste hinnad, vähendada liikmesriikide vahelist killustatust, suurendada Euroopa üleilmset konkurentsivõimet ja luua uusi töökohti.


Seega tekib tuleval aastal Euroopa Liidus ühtne telekomiteenuste turg ja klientidel avaneb võimalus rääkida koduturu paketiga kogu Euroopa Liidus. See parlamendi otsus kehtib sõltumata sellest, kuhu, millal ja kas klient reaalselt reisib või ei reisi.

Euroopa Parlament andis mobiilsideoperaatoritele üleminekuperioodi. Elisa otsustas sellest loobuda ja lisada Euroopa Liidu üleselt kehtiv rändluslahendus Elisa kõnepakettidele juba selle aasta 1. mail.

Nii saate Teie, hea klient, Euroopa Liidus kehtima hakkava otsuse alusel võimaluse rääkida kõikides euroliidu riikides iga kuu 60 minutit tasuta juba tänavu. 60 roaming-kõneminutit saate kasutada 31-s Euroopa riigis reisides kõnede tegemiseks ja vastuvõtmiseks. Seoses roaming-kõnede lisandumisega Teie olemasolevale kõne- ja/või nutipaketile (ka juhul, kui neid on mitu) suureneb kuutasulise paketi hind 1,92 € võrra. Hinnale lisandub käibemaks.

Muudatuse juures on meeldiv see, et enam ei pea pikalt mõtlema, kas näiteks Riias, Helsingis, Stockholmis või Oslos olles ikka tasub kodumaalt saabuv kõne vastu võtta või tööasjus Eestisse helistada. Kartusel, et välismaal tehtud kõne võiks minna kulukaks, ei ole peatselt alust, sest kõiki võrguteenuste kasutajaid koheldakse võrdselt.

Peale 60-minutilise tasuta kõneaja saate 1. maist alates saata Euroopa Liidus sõnumeid hinnaga 2 senti ja kasutada mobiilset internetti hinnaga 5 senti megabaidi eest. Tasuta kõneaja lõppedes on edasise kõneminuti tasu kõigest 5 eurosenti. Hindadele lisandub käibemaks.

Käesolev kiri on koostatud, lähtudes Teie kõne- ja/või nutipaketist (pakettidest), mida Teie ettevõte kasutas 29. märtsi seisuga. Selle alusel lisandub edaspidi Teie arvele igakuiselt kokku 1,92 € iga paketi kohta. 60 roaming-kõneminutit lisandub kõikidele Teie ettevõtte kõne- ja nutipakettidele.

Teie Elisa
Teie Elisa
+3726600620   | Saada kiri