Põhisisu algus

„Sellest saab meie suvi“ alustab: millised osalised saavad kirju ja kes peab üksikuna koju tagasi minema?

07.09.2023

Elisa Huubis linastub täna, 7. septembril uus romantiline tõsielusari “Sellest saab meie suvi”, kus kaheksa looduse keskel elavat vallalist eestlast hakkavad otsima kaaslast, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu edasine elu.  

Kevadel tutvustasime 5 meest ja 3 naist, kes kõik elavad kaugel linnakärast ning nende elu on nii kiire, et aega suhete loomiseks ei jää. Kõik saates osalejad elavad maal, looduse keskel, aga töötavad väga erinevates ametites - sh päästja, vanade majade taastaja, viljakasvataja, põllumajandusettevõtte tehnikajuhi, ratsutamistreeneri-kooliõpetaja, puukooli omaniku ning ehitusettevõtjana: Renne, Janne, Annika, Maksim, Maarek, Atko-Paap, Kristo ja Aimer-Bert saavad viimaks kätte neile kirjutanud kosilaste kirjad. Kas kirjutajate hulgas on prints valgel hobusel, või... kas keegi üleüldse kirjutas? Kelle kirjad avaldasid nii suurt muljet, et nad kutsutakse ka kohtingule? 

“Tahaks tunda armumise tunnet,” õhkab Renne, kes on koos teise seitsme saateosalisega teele Nelijärve puhkekeskusesse, kus antakse osalistele kätte kirjad, mis televaatajad neile kirjutasid. Saateosalised ei tea, kas ja kui palju neile üldse kirjutati.  

Esimesest saatest pääsevad edasi 5 osalejat, kes said enim kirju ning kes leidsid kirjade vahendusel sobivad kaaslased, keda kohtingule kutsuda. Muidugi ei puudu ka põnevus: kahe osaleja vahel tekib isegi konkurents: neile kirjutas kirjad üks ja sama naine.  

Kes pääseb saates edasi ja kes ei leia kirjutajate seast sobivaid? Ning mis peamine – kes hakkavad suve jooksul nädalast nädalasse kohtamas käima, selgub juba täna, 7. septembril ainult Elisa Huubis.  

Maaelust pakatavat romantikatormi juhib Romi Hasa, režissöörid: Indrek Simm ja Elar Järvet, toimetajad: Eda-Liis Kann ja Raimo Kummer, produtsent: Raimo Kummer, tunnusmuusika: Koit Toome. 

Kõik Elisa originaalsarjad on leitavad Elisa Huubist, mille kasutamiseks on tarvis vaid mistahes teenusepakkuja internetiühendust. Lisaks originaalsarjadele leiab platvormilt suure valiku teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale, mida saab nautida ühe kuutasu eest täiesti reklaamivabalt.Pakkudes oma kliendile kvaliteetset ja rikkaliku žanrite valikuga kodumaist toodangut, on Elisa ühtlasi ka Eesti filmikunsti edendajaks ja panustab seeläbi eesti keele ning kultuuri jätkusuutlikku püsimisse.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!