Põhisisu algus

Elisa koos Palgainfo Agentuuri ja CVKeskusega kutsub osalema tööturu- ja palgauuringus

27.10.2023

Ka sel aastal saavad inimesed anda panuse Eesti suurimasse tööturu- ja palgauuringusse. Osale ja võida auhindu!

„Töötajate ja tööotsijate tööturu- ja palgauuring sügisel 2023“ aitab välja selgitada, kuidas läheb Eesti tööturul ja millised on ootused tööandjatele. Sel korral küsitakse uuringus töötasu ootuste ja ametikohal pakutavate soodustuste kohta, aga puudutatakse ka vaimse tervise ning töökorralduse, seal hulgas kaugtöö teemasid.


Elisa on selleaastase küsitluse uuringupartner ning osales eksperdina küsimustiku väljatöötamises. „Oleme Palgainfo Agentuuriga koostööd teinud juba paar aastat ning meil on hea meel tööandjana anda panus uuringu valmimisse. Juhi kõhutunne võib kätte anda suuna, aga järjepidev ja mõtestatud tagasiside oma inimestelt nii organisatsioonis kui ka ühiskonnas laiemalt joonistab tegeliku pildi praegustest ootustest ja vajadustest. Seetõttu on töötajate soovid ja mõtted kuldaväärt sisend, mis aitavad tööelu paremaks muuta,“ selgitas Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.

Vastuseid ootame hiljemalt 20. novembriks 2023. Küsimustiku saab täita siin.

Küsitluses osalejad saavad tasuta ligipääsu 400 ameti töötasude statistikale, võimaluse kasutada partnerite sooduspakkumisi ning osaleda loosis. Elisa on auhinnakasti lisanud töötegemiseks kasulikud Apple AirPods Pro kõrvaklapid koos laadimiskarbiga.

Uuringus osalemise, soodustuste ja auhindade kohta loe lisaks siit.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!