Põhisisu algus

VAATA TREILERIT: hittsari „Papsid“ saab teise hooaja

30.10.2023

Keir Rämson

Elisa ja Kanal2 koostöös valminud originaalsari „Papsid“ naaseb ekraanidele pikisilmi oodatud teise hooajaga. Ole esimene, kes näeb selle nädala kolmapäeval esilinastuva hooaja treilerit!

„Komöödiat ja draamat põimiv eriilmeline sari „Papsid“ sai esimese hooaja järel sooja vastuvõtu osaliseks. Vaatajad tundsid uue hooaja vastu meeletut huvi ja ootasid pikisilmi järge, mis andis meile lisatõuke uue hooaja tootma hakkamiseks,“ kommenteeris originaalsarja jätku põhjuseid Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu.

Elisa sisujuhi Toomas Ili sõnul purustas „Papside“ esimene hooaeg vaatajarekordeid ning pole kahtlustki, et ka uusi osasid saadab sarnane edu. „Uus hooaeg pakub vaatajatele vastuseid küsimustele, mis eelmises hooajas vastamata jäid. Elulised lood koos parajalt dramaatiliste, ent samas ka naljakate pööretega annavad võimaluse tegelastega samastuda ja nautida mõnusat emotsioonide virr-varri “ ütles Ili.

Telesari „Papsid“ jutustab lugu neljast keskealisest või keskeale lähenevale mehest ja nende värvikatest eludest. Uues hooajas leitakse üles Rasmuse vanaema, kellega on aga toimumas midagi kummalist. Lisaks saab lõpuks vastuse küsimus, kas Aleks on Rasmuse isa või mitte. Üle kivide ja kändude suhted, paariteraapia katsed ja tülid päädivad hooaja lõpuks ühe suure nuhtlusega, millest ühelgi tegelasel pääsu pole.

Peaosades on Märt Pius, Tiit Sukk, Priit Loog, Ott Sepp, Alo Kõrve, Evelin Võigemast, Katrin Pärn ja mitmed teised tuntud kodumaised näitlejad. Sarja režissööritoolil istus Anna Stepanova ning stsenaristi rolli täitis Ott Sepp.

„Papside“ teine hooaeg esilinastub juba kolmapäeval, 1. novembril eksklusiivselt Elisa Huubis.

VAATA TREILERIT: https://www.youtube.com/watch?v=JXtTtVna2RA

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!