Põhisisu algus

PÖFFil esilinastub nii Elisa Eesti kui Soome originaalsari

31.10.2023

Elisa on kaheksandat aastat järjest filmifestivali PÖFF suurtoetajaks. Festival toimub 3.-19. novembril, sel aastal esilinastuvad festivalil Elisa Eesti originaalsari „Täiuslik sõbranna“ ja Elisa Soome originaalsarja “Ivalo” kolmas hooaeg.

Elisat ja PÖFFi ühendab juba kaheksa aastat pidurdamatu kiindumus filmide vastu. „Oleme pikaaegsed PÖFFi toetajad ja peame tipptasemel filmifestivali üheks Eesti riigi esinduslikumaks visiitkaardiks,“ rääkis Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu. „Meil on ühine eesmärk – pakkuda unustamatuid elamusi igas vanuses publikule.“

Sel aastal jõuab PÖFFi ajal kinolinadele Elisa põnevussugemetega draamasari „Täiuslik sõbranna“, mis esilinastub 14. novembril. „Juba viiendat aastat järjest esilinastub PÖFFil Elisa originaalsari, see unikaalne traditsioon laseb Eesti sarjadel silma paista maailmaklassi filmide hulgas,“ rääkis Hiiepuu.

Varasemalt on festivalil esilinastunud meie sarjad nagu „Reetur“ (2019), „Tulejoonel“ (2020), „Süü“ (2021) ja „Piloot“ (2022). Kõiki sarju saab vaadata Elisa Huubist.

Esmakordselt toimub PÖFFil ka Elisa rahvusvahelise originaalsarja “Ivalo” uue hooaja esilinastus Eestis. Tegu on rahvusvaheliselt kõrgelt tunnustatud Elisa originaalsarjaga, mida on müüdud enam kui 20 erinevasse riiki. Eksklusiivselt esilinastub PÖFFil sarja kolmas hooaeg 13. novembril. See toob Eestisse mitmed suured nimed, nende seas peaosalise Iina Kuustoneni. Elisa Huubis on juba praegu olemas sarja kaks esimest hooaega.

PÖFFI avagaala toimub 3. novembril, kogu PÖFFi filmiprogrammiga saad tutvuda juba täna PÖFFi kodulehel.

PÖFF on üle kahe nädala vältav filmifestival tõelistele filmigurmaanidele, tuues iga aasta novembris maailmakino värskemad ning haaravamad palad ühes rahvusvaheliste filmitegijatega koju kätte. Festivalil saab näha mitmeid erinevaid võistlusprogramme.

Elisa panustab eesti kultuuri jätkusuutlikku püsimisse, luues ja pakkudes kodumaist audiovisuaalset toodangut ning toetades filmikunsti. Elisa on PÖFFi peasponsor ja innovatsioonipartner. Lisaks toetab Elisa ka kõiki teisi PÖFFi alamfestivale nagu Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali HÕFF ja Tartu armastusfilmide festivali tARTuFF.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!