Põhisisu algus

Käes on kauaoodatud hetk: kes kosilastest osutuvad valituks suhte-reality’s ’’Sellest saab meie suvi’’?

02.11.2023

Armastuseotsingud selle aasta kõige kuumemas suhte-reality’s on läinud üle ootuste edukalt ning märkamatult on kätte jõudnud hetk, kus meie viis suurepärast vallalist – Renne, Janne, Atko-Paap, Marek ja Maksim – peavad langetama oma lõpliku valiku. Käes on viimsed hetked kosilaste seltsis ning ootamatuid üllatusi toovad nii mõnedki otsused.

Lihtne ei ole kellelgi ning küsimusi on õhus palju: Kellega koos minna edasi? Kas Õnne lahkub öösel ja jätab Paabu Karinale? Kas viimane õhtu Raineriga muutis Janne meelt? Kas Renne valib enesekindla Olari või pereisaks sobiva Andrese?

Maaelust pakatavat romantikatormi juhib Romi Hasa, režissöörid: Indrek Simm ja Elar Järvet, toimetajad: Eda-Liis Kann ja Raimo Kummer, produtsent: Raimo Kummer, tunnusmuusika: Koit Toome. “Sellest saab meie suvi” on Kanal 2 ja Elisa Huubi koostööprojekt, mille 10 osa on kõik vaadatavad eksklusiivselt Elisa Huubis!

Kõik Elisa originaalsarjad on leitavad Elisa Huubist, mille kasutamiseks on tarvis vaid mistahes teenusepakkuja internetiühendust. Lisaks originaalsarjadele leiab platvormilt suure valiku teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale, mida saab nautida ühe kuutasu eest täiesti reklaamivabalt. Pakkudes oma kliendile kvaliteetset ja rikkaliku žanrite valikuga kodumaist toodangut, on Elisa ühtlasi ka Eesti filmikunsti edendajaks ja panustab seeläbi eesti keele ning kultuuri jätkusuutlikku püsimisse.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!