Põhisisu algus

VAATA TREILERIT: Andrei ja Robin jätsid reisisaate finaalosas Ameerikaga hüvasti

24.11.2023

„Zevakin ja Valting vs. Ameerika“ seiklusterohke reisisaade on jõudnud lõpule. Enne kodumaale naasmist saavad veel mehed panna proovile oma kauboi oskused, haarata streigil plakatid pihku ning vaadata üle kuulsa lauljanna ja legendaarse näitleja häärberid.

Täna Elisa Huubi jõudnud hooaja viimases osas annavad mehed Las Vegase kabelis Elvise ees vande ning lahkuvad sealt juba tunnistus näpus. Tagasiteel põigatakse läbi Sandy Valley rantšost, kus õpitakse kauboi kombel ratsutama ja lassot loopima. Käest ei saa lasta ka võimalust ühest tõsisest streigist osa võtta, mistõttu haaravad Andrei ja Robin endale plakatid ning lähevad tänavatele meelt avaldama. Finaalosa lõpetatakse Los Angelases, kus veel enne koju naasmist heidetakse pilk peale nii Taylor Swifti kui ka Johnny Deppi kodudele. Viimaks tabab reisiselle üks tõsine reaalsuskontroll, kui nähakse tänavaid, mida kodutud oma elupaigaks nimetavad.

Sarja režissööri Sander Allikmäe sõnul pakkus projekt parajalt väljakutseid. „Kogu meeskond pingutas viimse hetkeni, et saaksime minna kohtadesse, kuhu pole Eesti vaataja varem sattunud. Võib-olla ainult heas Hollywoodi kassahitis,“ kirjeldas ta.

Et tuua vaatajateni võimalikult lai ülevaade ameeriklaste pöörasustest, läbivad Andrei ja Robin päevas keskmiselt 600 kilomeetrit. Võib kindel olla, et teele jääb kirju ja ehe elu värvikate inimestega, kellega Robinil ja Andreil saab olema palju nalja.

Kõik Elisa originaalsarjad on leitavad Elisa Huubist, milles saad vaadata filme ja seriaale ka siis, kui sul on mõne teise pakkuja TV teenus olemas. Lisaks originaalsarjadele leiab platvormilt suure valiku teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale, midasaabnautida ühe kuutasu eest täiesti reklaamivabalt. Pakkudes omakliendile kvaliteetset ja rikkaliku žanrite valikuga kodumaist toodangut, on Elisaühtlasi ka Eesti filmikunsti edendajaks ja panustabseeläbi eesti keele ning kultuuri jätkusuutlikku püsimisse.

VAATA TREILERIT: https://youtu.be/ewksvzlOYik

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!