Põhisisu algus
KAMPAANIA „ÄRIKLIENDI PÜSIINTERNET POOL AASTAT POOLE HINNAGA“ TINGIMUSED
Kampaania „Ärikliendi püsiinternet pool aastat poole hinnaga“ (edaspidi Kampaania) korraldaja on Elisa Eesti AS. Kampaania toimub ajavahemikus 28.11.2023—31.12.2023 (edaspidi Kampaania periood). Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud kampaania tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud. Kampaanias osalevad juriidilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad):

4.1. kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa püsiinternetiteenuste lepingut ja

4.2. kes sõlmivad uue Elisa püsiinternetiteenuse lepingu aadressile, kus ei ole 3 viimase kuu jooksul olnud Kampaanias osalejal või temaga seotud teise juriidilise isiku nimel Elisa püsiinternetiteenuse lepingut ja

4.3. kellel puuduvad Elisa ees võlgnevused ja

4.4. kelle soovitud tarbimise aadressil on püsiinterneti põhiteenustega liitumine tehniliselt võimalik ning see on ühendatud Elisa kaabelvõrguga.

Teenuse paigaldus sisaldab ühe seadme paigaldust ühenduspunkti ning ühendamist kliendiliiniga, kliendiseadme seadistamist ning internetiühenduse kontrolli. Teenuse paigaldus ei sisalda Kliendi sisevõrgu ehitust ja seadistust. Elisa püsiinternetiteenus on Kampaania raames kaablil pakutav püsiinternetiteenus. Kampaania ei laiene lisateenustele. Kampaanias osaleja saab Elisa püsiinternetiteenusega liitumisel valitud teenuse hinnakirjajärgse põhipaketi pooleks aastaks poole hinnaga (edaspidi Soodustus). Kui soodustuse jooksul Elisa püsiinternetiteenuse hind muutub, siis arvestatakse Soodustust uuest Elisa püsiinternetiteenuse kuutasust. Kampaania Soodustus ei kehti lisateenustele ega seadmetele. Kampaanias osaleja kohustub Elisa püsiinternetiteenust tarbima teenuslepingus toodud teenuse tarbimise aadressil 12 kuud alates teenuslepingu allkirjastamisest (edaspidi Tähtajaline kohustus). Kui Kampaanias osaleja ütleb Tähtajalise kohustuse ajal teenuslepingu korraliselt üles (sh kolib teenuse tarbimise aadressile, kus ei ole võimalik jätkata Elisa Püsiinternetiteenuse kasutamist), muudab Elisa püsiinternetiteenuse väiksema kuutasuga teenuspaketi vastu, peatab Elisa püsiinternetiteenuse tarbimise, vormistab selle ümber teise isiku nimele (v.a üldõigusjärgluse korras), vahetab selle mõne muu teenuse vastu või seda piiratakse Kliendist tuleneva asjaolu tõttu, kohustub klient tasuma Elisale leppetrahvi summas 200 eurotja Soodustus kaotab kehtivuse. Klient saab kasutada ühte püsiinternetiteenuse soodustust korraga. Kampaania lõppemisel ei lõpe teenusleping ning tellitud Elisa püsiinternetiteenusele hakkab kehtima hinnakirjajärgne tasu. Elisa püsiinternetiteenuse paigalduskulud, lisateenused (nt IP-aadressid, seadmerent jne) arvestatakse vastavalt Elisa hinnakirjale. Kampaanias osaleja loetakse Kampaania pakkumisega nõustunuks juhul, kui ta on allkirjastanud teenuslepingu. Elisal on õigus kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel. Kampaania raames loosib Elisa 02.01.2024 välja nutitelefoni Apple iPhone Pro 128GB Titanium väärtusega 1239 €. Loosis saavad osaleda kõik, kes: liituvad ükskõik millise Elisa ärikliendi mobiil- või kaabelteenusega või ostavad Elisast mistahes seadme või lisatarviku, mille väärtus on vähemalt 100 € (edaspidi kampaania seadmed), või vahetavad olemasoleva paketi kallima vastu või liituvad mõne ärikliendi nutipaketiga.

Loosimine toimub 02.01.2023 aadressil Sõpruse pst 145 elektrooniliselt. Loosimise juhuslikkuse tagab juhunumbri generaator.

Võitjaga võetakse ühendust Elisale esitatud telefoninumbri vahendusel. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi Elisa ei kompenseeri. Auhinna väärtust ei maksta osaliselt ega täielikult välja rahas ega vahetata muu asja või teenuse vastu. Kui võitjaga ei saada ühendust 3 tööpäeva jooksul alates loosimisest, on Elisal õigus loosida välja uus võitja. Kampaanias ei saa osaleda juriidilised isikud (ettevõtted), kelle juhatusse kuuluvad Elisa Eesti AS-i ettevõtte töötajad.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!