Põhisisu algus

VAATA TREILERIT: Suurejooneline „Lotte ja kadunud jõuluvana“ etendus on nüüd Elisa Huubis

22.12.2023

Nii suurte kui ka väikeste seas palju elevust tekitanud kogupereetendus „Lotte ja kadunud jõuluvana“ on jõuluajale sobilikult jõudnud eksklusiivselt Elisa Huubi.

 „Unibet Arenal vaid viiel korral toimunud Lotte uus etendus oli ülimenukas, mistõttu ei saanud kõik soovijad kahjuks sellest koha peal osa võtta. Etenduse saabumisega Elisa Huubi saavad seda aga kõik pereliikmed igal ajal ja ükskõik mitu korda nautida,“ selgitas Elisa sisujuht Toomas Ili armastatud etenduse lisandumist voogedastusplatvormile.

 Elisa Huubi jõuab pühade ajal ka mitmeid hooajalisi filme, mis aitavad mõnusat meeleolu luua. „Kui Lotte seiklused vaadatud, siis miks mitte võtta järgmisena ette näiteks kogupere jõulumenuk „Eia jõulud Tondikakul“, soovitas Ili.

 „Koeratüdruk Lotte on lugematutes peredes oodatud külaline ning meelelahutust pakkunud juba aastaid. Rõõm on suur, et armastatud tegelased saavad taas tuua lasteni toredaid lugusid ning seda veel nii võimsa Delfi Meedia korraldatud produktsiooni läbi,“ ütles Elisa sisujuht lõpetuseks.

 „Lotte ja kadunud jõuluvana“ kogupereetenduse teksti autoriks on Janno Põldma, muusika on kirjutanud Priit Pajusaar ja muusikale teksti Leelo Tungal. Kunstnikeks olid Heiki Ernits ja Iir Hermeliin. Etenduse lavastas Ain Mäeots ja koreograafiks oli Alice Aleksandridi.

Etenduse osades on Gerli Padar-Parmas, Camilla Miranda Parmas, Jaanus Tepomees, Hardo Adamson, Mait Malmsten (Draamateater), Sepo Seeman, Ott Lepland, Piret Krumm, Veikko Täär, Ragne Pekarev, Tiit Sukk (Draamateater), Ott Raidmets (Endla Teater), Nele-Liis Vaiksoo, Priit Volmer (RO Estonia), Märt Jakobson, Lauri Liiv, René Soom (RO Estonia), Liisa Pajusaar, Wanda-Helene Ollep, Mattias Metsalu ja paljud teised.

 Elisa Huub pakub palju kodumaiseid, rahvusvahelisi ja eksklusiivseid seriaale, mida mujalt ei näe. Kogu sisu saab tarbida eesti keeles ja reklaamivabalt.

 Vaata treilerit: https://youtu.be/O7NRpVPtCZQ?si=EZnfonxtFsauYrCr

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!