Põhisisu algus

Elisa avab Kristiine keskuses avarama ja moodsama esinduse

04.03.2024

Kevadel uuenduskuuri läbiv Elisa Kristiine esindus kolib keskuses avaramale pinnale ning ühendab Elisa ja FIX esindused. Kliendile toob uus esindus laiema teenuste valiku ning uudse meelelahutusliku digikeskkonna. Vahepealsel ajal saavad kliendid mugavalt Elisa poole pöörduda digikanalites või teistes Tallinna esindustes.

Elisa klientide eelistatuim esindus Kristiine keskuses on uuenduskuuri läbimisega seotult suletud alates käesoleva aasta 17. aprillist. Elisa FIX esindus Kristiines on suletud alates 5. aprillist. Uue brändilahenduse, suurema saali ja Elisa FIX teeninduspunktiga esindus avatakse klientidele juba 22. aprillil. 

Moodsa kontseptsiooniga esindus toob nii klientidele kui ka töötajatele kaasaegse ning inspireeriva digikeskkonna. Uues suurenenud esinduses saab klient sõlmida lepinguid digitaalselt, hoida meelepäraseid seadmeid kohapeal käes ja kogeda veelgi personaalsemat teenindust.

Uutes ruumides saavad kokku Elisa esindus ja FIX esindus, mis praegu paiknevad Kristiine keskuses eraldi. Elisa FIX ühendab endas kliendi seadmete remonti, nutihooldust ja tehnilist tuge. Elisa FIXis saab abi mistahes seadmete tehniliste küsimuste lahendamisel, ilma et peaks olema Elisa klient.

Uue esinduse kontseptsiooni kujundamisel kaasas Elisa aktiivselt oma töötajaid, võttes arvesse nende tagasisidet. Töötajatele mugava ja meeldiva töökeskkonna tagamiseks tulevad esindusse ergonoomilised töölauad. Uues esinduses on pindala ligi kaks korda suurem ja oluliselt on uuenenud ka töötajate puhkeruum, kus on eraldi kööginurk ja mugav ala puhkepausideks. 

Elisa eesmärgiks on innustada inimesi elama põnevamat elu. Seda kontseptsiooni toetavad uued esindused ning Elisa Huub, mis pakub palju kodumaiseid, rahvusvahelisi ja eksklusiivseid seriaale, filme ja saateid, mida mujalt ei näe. Kogu sisu saab tarbida eesti keeles ja reklaamivabalt.

Klientidel on võimalik oma igapäevatoiminguid teha Elisa iseteeninduses või lähimas esinduses Viru või Rocca Al Mare keskuses. Teabe ülejäänud Elisa esinduste kohta leiab Elisa kodulehelt

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!