Põhisisu algus

Räägi kaasa! Elisa ja Palgainfo Agentuur kutsuvad vastama Eesti suurimale tööturu- ja palgaküsitlusele

24.04.2024

Elisa, Palgainfo Agentuur ja CVKeskus ootavad kõiki töötajaid ja tööotsijaid osalema Eesti suurimas tööturu- ja palgaküsitluses. Vastata saab 20. maini ning võimalus on võita auhindu.

Juba traditsiooniks kujunenud uuringus saab sel aastal kaasa rääkida paljudel tööelu puudutavatel teemadel. Näiteks küsitakse inimeste toimetuleku, kindlustunde ja tööle kandideerimise kogemuse kohta. Tagasisidet saab anda ka sellele, kas töötasud peaksid olema avalikud või mitte ning kas oma praeguse palga üle tuntakse uhkust.

„Eesti suurim tööturuküsitlus on piltlikult öeldes rahulolu-uuring kõigile Eesti tööandjatele. See annab hea ülevaate, millest meie inimesed mõtlevad ja mida ootavad. Seetõttu julgustan kõiki küsitlusele vastama. Tagasiside kuulamine ja sellega arvestamine on juhtidele võimalus näidata hoolivust oma töötajate vastu,“ ütles Elisa personaliüksuse juht Kaija Teemägi.

Elisa on uuringu partner juba kolmandat aastat.

Küsimustiku saab täita SIIN. Vastata saab 20. maini 2024.

Tulemused avaldatakse juunikuus ja need on kõigile vastajatele tasuta kättesaadavad.

Küsitluses osalejatel on võimalus võita auhindu. Elisa on loosikasti lisanud Apple AirPods 2 kõrvaklapid, mis on heaks kaaslaseks nii töötegemisel kui ka meelelahutamisel. Lisaks on teistelt partneritelt auhinnavalikus veel spaapääsmed, käsitööjäätist ja muud põnevat. Vaata lähemalt SIIT.  Võitjad selgitatakse välja 27. mail.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!