Sellest raamatust leiad ülevaate erinevatest hoidistamisviisidest alates vanaemade ajast pärit hapendamisest ning soolamisest kuni tänapäevase sügavkülmutamiseni välja. Autorite poolt valitud soolased ja magusad retseptid, kokku 76 hoidist, on kogumik nii traditsioonilistest kui ka trendikamatest ja kaasaaegsematest hoidistest. Seega leidub huvipakkuvat nii noorele kui vanemale perenaisele, aga ka meesperele, kes saab kaasa lüüa kala ja liha säilima panemise juures.
Kirjastus: Menu Kirjastus OÜ,
2010,
KokandusHakkan lugema
Sellest raamatust leiad ülevaate erinevatest hoidistamisviisidest alates vanaemade ajast pärit hapendamisest ning soolamisest kuni tänapäevase sügavkülmutamiseni välja. Autorite poolt valitud soolased ja magusad retseptid, kokku 76 hoidist, on kogumik nii traditsioonilistest kui ka trendikamatest ja kaasaaegsematest hoidistest. Seega leidub huvipakkuvat nii noorele kui vanemale perenaisele, aga ka meesperele, kes saab kaasa lüüa kala ja liha säilima panemise juures.
Aasta
KontaktidEsindusedElisa FIXSeadmete juhendidErakliendi abikeskusÄrikliendi abikeskusElisastTule tööleTeenuste tingimused ja hinnakirjadJätkusuutlikkusTehisintellekt ElisasKoostöö startupidegaEhitajale, arendajaleFor carriersPressiinfoAndmekaitseKüpsiste sättedLigipääsetavus
Kõik õigused kaitstud 2024
Elisa Eesti AS