Põhisisu algus
Parimad lihavõttetoidud Margit Mikk-Sokk, Ragnar Sokk
Lihavõtted on jõulude kõrval kristliku maailma suurimaid pühasid. Kõige levinum lihavõtetega seotud tava Eestis ja Euroopa maades on munade värvimine, kinkimine ja söömine. Rikkalik söögilaud kaeti eelkõige kohupiima- ja munatoitudega. Kuna lihaloomi kevadel väga võtta ei olnud, sobisid lauale küülikupraed. Raamatus on ka mitmeid teiste rahvaste kevadpühade toite.
Kirjastus Tulip OÜ, kirjastus Tähesadu
2018, Kokandus
Esmaliitujale 14 päeva tasuta Hakkan lugema
Samalt autorilt
Kõige armsamad muinasjutud Kõige armsamad muinasjutud
100 Eesti sööki ja jooki 100 Eesti sööki ja jooki
Eesti Rahvustoidud. 50 parimat retsepti Eesti Rahvustoidud. 50 parimat retsepti
Kingin Sulle tervist. Tervendaja Volli Kingin Sulle tervist. Tervendaja Volli
Parimad grillitoidud Parimad grillitoidud
Parimad sügistoidud Parimad sügistoidud
Telestaaride uskumatud juhtumised Telestaaride uskumatud juhtumised
Traditional Estonian Cooking Traditional Estonian Cooking
Otsi raamatut
Näita kõiki "" tulemusi
Laadi alla Raamatu äpp