Põhisisu algus
Kampaania "Pool aastat poole hinnaga" tingimused
  1. Kampaania „TV ja internet pool aastat poole hinnaga“ (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 12.-21.12.2023 (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud nendes kampaania tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias osalevad füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes on vähemalt 18-aastased ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse ja/või Elisa internetiteenuse lepingut ning kelle teenuse tarbimise aadressil ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse ja/või Elisa internetiteenuse lepingut ning kes sõlmivad liitumislepingu interneti paketi  „Internet S”, „Internet S 15/15“, „Internet M“, „Internet M 50/50“, „Internet L“, „Internet L 150/150“, „Internet XL“, „Internet XL 500/500“, „Lihtne koduinternet“, „Lihtne koduinternet 5G“, „Praktiline koduinternet“, „Praktiline koduinternet 5G“, „Võimas koduinternet 5G“, „Piiramatu koduinternet“, või „Piiramatu koduinternet 5G“ ja TV paketi „Pisike Elamus“ või „Populaarne Elamus“ teenuspaketi (edaspidi Teenuspakett) kasutamiseks, saavad Teenuspaketi hinnakirjajärgsest kuutasust 6 kuud (st liitumiskuu + 6 kuud, edaspidi Soodusperiood) soodustust -50% (edaspidi Soodustus).  
  5. Pakkumine ei kehti liitumisel iseteeninduses.
  6. Soodusperioodi lõppemisel jätkub Teenuspaketi kasutamine hinnakirjajärgse kuutasu alusel.
  7. Kui Kampaanias osalejad ütlevad Soodusperioodi vältel korraliselt üles vähemalt ühe punktis 4 nimetatud Teenuspaketi kasutamiseks sõlmitud Liitumislepingu, muudavad Soodusperioodil vähemalt ühte punktis 4 nimetatud Teenuspaketti, peatavad teenuste kasutamise või teenust piiratakse Kampaanias osalejatest tulenevate asjaolu tõttu, kaotab Soodustus kehtivuse lepingu peatamise, lõpetamise või muutmise kalendrikuu esimesest kuupäevast.
  8. Täiendavate koduinterneti ja TV lisateenuste tellimine ei mõjuta Soodustuse suurust ega kehtivust.
  9. Kampaaniapakkumist ei saa kombineerida koos teiste Elisa koduinterneti ja TV paketi
  10. Alates 01.01.2024 tõuseb punktis 6 märgitud TV teenuse ja interneti teenuse kuutasu vastavalt käibemaksu määra muutumisele.
  11. Kampaanias osalejad loetakse Kampaania pakkumisega nõustunuks juhul, kui nad on allkirjastanud Liitumislepingu.
  12. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  13. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
  14. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
  15. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saab tutvuda Elisa kodulehel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!