Põhisisu algus
„Tõukeratta nutikindlustus 2 kuud tasuta“ kampaania tingimused
  1. Kampaania „Tõukeratta nutikindlustus 2 kuud tasuta“ (edaspidi Kampaania) korraldaja on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10069659 (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 01.06.2024 – 31.07.2024 (k.a.) (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud nendes kampaania tingimustes, mis on kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa uued ja praegused füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes ostavad Elisast Kampaania perioodil seadme ning sõlmivad sellele Elisa Nutikindlustuse lepingu.
  5. Kampaanias osaleja saab Kampaania raames aktiveerimise kuul ning sellele järgneval kuul nutikindlustuse tasuta (edaspidi Kampaania pakkumine).
  6. Seadme detailvaates ning Ostukorvis kuvatav Nutikindlustuse kuutasu on hinnakirjale vastav kuutasu, millele kajastub Kampaania pakkumise raames 100% soodustus arvel.
  7. Kampaania lõppemise järel jätkub Nutikindlustus vastavalt hinnakirjale.
  8. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
  9. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
  10. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  11. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saab tutvuda Elisa kodulehel.
  12. Kampaaniaga seoses tekkivate küsimuste korral on võimalik helistada klienditeenindusse numbrile 6 600 600 või pöörduda lähimasse Elisa esindusse.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!