Põhisisu algus

Elisa TV- ja internetiteenuse hinnakiri muutub alates 01.05.19

25.03.2019

Elisa Teleteenused AS uuendab 1. maist 2019 koduteenuste internetipakette ja hinnakirja ning võimaldab kõikidel tänastel klientidel liituda Elisa Elamuse TV-teenusega.

Viimastel aastatel on Elisa parima TV-teenuse pakkumiseks arendanud ja toonud turule hulgaliselt uusi teenuseid ja võimalusi, kuidas TV-d vaadata ja mugavamaks muuta. Teenused nagu järelvaatamine, lastemaailm, seriaali- ja filmimaailm on klientide poolt leidnud väga positiivse heakskiidu. Seda seetõttu, et telerivaatamine ei ole enam lihtsalt telekanalite vahetamine, vaid järjest enam hinnatakse järelvaatamise võimalust, kvaliteetseid saateid, seriaale ja filme ning ka võimalust vaadata telekat arvutis ja nutiseadmes. Elisa on teinud oma kanalivaliku sisukamaks ja kõik populaarsemad kanalid on nüüd ka HD-kvaliteedis.

Soovides pakkuda jätkuvalt oma klientidele parimat TV vaatamise kogemust, muutub alates 1. maist 2019 Elisa kaabelklientide Klassik TV-pakettide kuutasu. Ühtlustame Elisa Elamus ja Elisa Klassik pakettide hinnatasemed, mistõttu Klassik pakettide kuutasu suureneb 1,99 euro võrra.

Viimase kahe aastaga on Elisa laiendanud koduinterneti kaablivõrku kümnetele tuhandetele klientidele ja lisaks oleme optikavõrgu võimekust lisanud üle Eesti ligi 15 000 majapidamisele. Tänavu alustatud arendustöödega toome veel üle 100 000 majapidamisele üle Eesti ligipääsu kiirele internetile ja rajame juurde vähemalt 400 kilomeetrit optikavõrku. Seoses sellega uuendame vanu internetipakette ja tõstame neis alla- ning üleslaadimiskiirusi, et tagada kvaliteetne kasutuskogemus. Sellega seoses suureneb ka osadel klientidel kuutasu 1-2 euro võrra. Kõik kliendid, kes on muudatusest mõjutatud, saavad selle kohta ka personaalse teavituse.

Lisaks saavad juba kõik Klassik TV kasutajad võimalikult lihtsalt ja mugavalt üle tulla Elisa Elamus TV teenusesse, mis sisaldab endas kõiki Elisa parimaid TV teenuseid koos uute võimaluste ja kanalitega. Paketivahetuse Elisa Elamusega liitumiseks saab mugavalt teha iseteeninduses või Elisaga ühendust võtta numbril 6 600 600.

Täpsema info Elisa Teleteenuste hinnakirja muudatusest leiad SIIT!

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!