Põhisisu algus
Sinu võimalus muuta sadade tuhandete Eesti televaatajate elu. Liitu Elisa TV-arendustiimiga!
Vaata tööpakkumisi
Leia oma missioon! Kus on sinu tõeline jõud? Kas Androidi arendamine Elisa Elamuse digiboksis ja äpis, kasutades Javat ja Kotlinit? LG, Samsungi, iOS, Android mobiili- või veebiäpi teemad? Või React?

Liitu tormiliselt areneva Elisa IT-tiimiga ja aita viia Eesti inimeste meelelahutuskogemus uuele tasemele!
Elisa tööandjana Elisa pole kaugeltki lihtsalt tavaline mobiilioperaator, vaid meelelahutuse, infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni ettevõte. Elutähtsa teenuse osutaja, kes aitab riigiüleselt kasvatada efektiivsust ja turvalisust võrgu- ja IT-infrastruktuurilahenduste näol. Tänapäevase meelelahutusteenuse pakkujana toodab Elisa juba mitmeid aastaid originaalsarju, mida vaadatakse enam kui 50 riigis üle maailma. Elisa Eestis on ligi 1000 töötajat, rahvusvaheliselt aga üle 5000 töötaja enam kui 20 riigis.

Elisa TV-arendustiimis ootab sind missiooniga töö. Sinu ideedest ja töö kvaliteedist sõltub sadade tuhandete Eesti televaatajate meelelahutuskogemus, sealhulgas ka sinu enda oma. Sa näed päriselt oma töö tulemust.
Hüved Elisas
35 päeva puhkust
> Stebby sporditoetus
> Suvised 4-päevased töönädalad
> Paindlik tööaeg
> 3 täiendavat puhkepäeva
> MinuDoc platvormi kasutamine
Elisa tunnustused Kõik tunnustused
Äripäeva Top Telekom 2022
Top tööandja 2. koht IT- ja telekommunikatsioonisektoris
Peresõbraliku tööandja kuldmärgis
Eesti ihaldusväärseim tööandja 2022
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!