Põhisisu algus
Lõpetame alates 01.01.2024 Elisa Elamus üle õhu eelmise põlvkonna TV-teenuse pakkumise  ning viime kõik kliendid üle uuele veel paremale TV-teenusele.
Uus Elisa Elamus üle õhu! Telekanalite arv, sisu ja kuutasu jäävad muudatuse tulemusel samaks!
Teenus sisaldab ka edaspidi 7 päevast järelvaatamist, võimalust saateid salvestada ning lisaks saad nüüd ilma lisatasuta oma teenust nautida kahest seadmest korraga.
Soovi korral saad juurde tellida valikkanaleid, teemapakette ja laenutada videolaenutuse filme.
Tahan uut Elamust
Kuidas saan uuendatud TV teenust kasutada? Nutiteleri äpp: Elisa Elamus. Millistes telerites nutiteleri äpp töötab vaata Abikeskusest Nutiseadme (tahvelarvuti, mobiiltelefon) äpp: Elisa Elamus ja Huub www.elisaelamus.ee Digiboks
Kuidas ma uue digiboksi saan? Uue digiboksi saad kõige mugavamalt tellida Elisa iseteenindusest www.elisa.ee . Vali sisse logides: Mobiilside, uuemad TV- ja internetiteenused, Teenused ja seadmed, Elisa Elamus üle õhu.
Digiboksi saatmine pakiautomaadiga on Sulle tasuta (iseteeninduses kuvatav tasu korrigeeritakse enne arve koostamist)!
Kui vajad abi, siis jäta julgelt meile oma kontaktid ja me oleme Sulle abiks!
Mis on minu kasutajatunnus ja parool? Kasutajatunnuse leiad Elisa iseteenindusest www.elisa.ee . Vali sisse logides: Mobiilside, uuemad TV- ja internetiteenused, Teenused ja seadmed, Elisa Elamus üle õhu. Kasutajatunnus on üleval servas kujul ...@elisaelamus.ee.
Parooli saatsime mõni aeg tagasi SMS-iga, kuid vajadusel saad seda uuendada valides sisselogides „Unustasin salasõna“.
Vajad teenuse uuendamisel abi või Sul tekkis lisaküsimusi? Jäta meile oma kontaktandmed. Võtame sinuga ise ühendust ja arutame koos läbi, milline lahendus just sulle kõige paremini sobib. Teema: Soovin uuele teenusele üle tulla
Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!