Põhisisu algus
Elisa saad nüüd kaks väga võimsat asja ühe soodsa kuumakse eest: tunnustatud Samsung S23 ja rohkete hüvedega 5G nutipakett. Jäta kontakt ja võtame sinuga ühendust.
Piiramatu internetimaht Eestis ja 26 GB EL-s
Tasuta reisikindlustus, Netivalvur ja STOPP Limiiditeenus.
5G – ülikiire internet igal pool.
Piiramatult kõneminuteid ja sõnumeid Eestis
1000 kõneminutit ja 100 sõnumit kuus Eestist EL-i
Jäta meile oma andmed Võtame sinuga ühendust, et tellimus vormistada.
Mobiiltelefoninumber
Paistab, et sa juba kasutad Elisa kõneteenust. Aitäh, et oled meid usaldanud! Kui sul on praeguse paketi kohta küsimusi, helista 6 600 600

Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin.

Kampaania tingimused leiad siit (Paketi kuutasu soodustuse saamiseks tuleb sõlmida 36-kuuline osamaksetega vara müügileping).
Samsung Galaxy S23 128 GB on uuendusliku disainiga luksuslik telefon, millele lisandus hiljuti AI-võimekus Võimas Gen 2 kaheksatuumaline protsessor Uuendatud 50 MP kaamera, millega teed teravaid fotosid nii kaugelt kui ka pimedas. Erk ekraan, mida näed hästi ka päikesevalguse käes Tolmu- ja pritsmekindel korpus Eelkäijaga võrreldes veelgi vastupidavam aku Tavahind 649 € – sina saad kätte soodushinnaga! Tagasta meile oma vana Samsung ning saad uue 150 € soodsamalt!
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!