Põhisisu algus
Täname Sind, et tulid mobiilinumbriga Elisasse! Meie missioon on muuta su päev paremaks ja seepärast pakume Sulle ka õiglase hinnaga koduinternetti ja TV-paketti.
Jäta meile oma andmed, et saaksime sulle väärt pakkumise teha!
Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa kliendiandmete töötlemise põhimõtetele
TV-paketid igale maitsele Elisa kaasaegne teleteenus jõuab Sinuni ükskõik mil viisil – kaabliga, üle õhu, telerist, veebist või nutiseadmest. Valikus üle saja telekanali, järelvaatamine, videolaenutus, seriaalikanalid ja muidugi armastatud Elisa Huub, kus on rohkelt originaalsarju, mida mujalt ei näe. Kiire koduinternet Uue põlvkonna 5G internet avab sulle tulevikuvõimalused – naudi kordades kiiremat ja parem kvaliteediga ühendust nii tööl kui ka kodus. Ükskõik kas kaabliga või üle õhu – mõõtmistelt Eesti parim internet jõuab sinna, kus oled Sina. Liitumine ja paigaldus kiirelt! Elisa Huub Elisa Huub on voogedastusteenus, mis annab ligipääsu arvukatele seriaalidele ja filmidele ning eksklusiivsisule, mida mujalt ei näe. Sind ootavad originaalsaated ja sarjad Täiuslik sõbranna, Papsid, Reetur, Zevakin ja Valting VS Ameerika jpt. Kogu sisu on 100% reklaamivaba, eesti keeles ja vaadatav nii teleris kui ka nutiseadmes, kus iganes viibid.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!