Põhisisu algus
Väärt inimesed väärivad erilisi pakkumisi. Tänutäheks Sinu usalduse eest pakumegi Sulle 28,99 € eest kuus nutitelefoni iPhone 11 ja võimekat 5G nutipaketti. Jäta meile oma andmed ja võtame Sinuga ühendust.
Piiramatu internetimaht Eestis, sh 26 GB EL-s
Tasuta Mobiil-ID, Netivalvur, limiiditeenus STOPP ja reisikindlustus
5G – ülikiire internet igal pool.
Piiramatult kõneminuteid ja sõnumeid kuus Eestis
100 kõneminutit ja 100 sõnumit kuus Eestist EL-i
Jäta meile oma andmed Võtame sinuga ühendust, et tellimus vormistada.
  • Paistab, et sa juba kasutad Elisa kõneteenust. Aitäh, et oled meid usaldanud! Kui sul on praeguse paketi kohta küsimusi, helista 6 600 600

Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin.

Kampaania tingimused leiad siit (Paketi kuutasu soodustuse saamiseks tuleb sõlmida 36-kuuline osamaksetega vara müügileping).
iPhone 11 64 GB: topeltkaamera ja A13 kiibiga kõrgest klassist nutitelefon. 12 MP lai ja ultralai kaamera pakuvad suurepärast pildikvaliteeti Öörežiimis teed hämmastavaid fotosid teha ka nõrgas valguses Suurepärase kvaliteediga 4K videokvaliteet Äärmiselt detailne Vibrant Liquid Retina HD ekraan Turvaline ja kiire Face ID näotuvastus IP68 vee- ja tolmukindlus Tavahind 459 € – Sulle paketi kumises sisalduva soodushinnaga
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!